Fazıl Say'ın 10 TL'lik biletleri yok sattı!

Fazıl Say'ın 10 TL'lik biletleri yok sattı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ücretlerini 5 ile 10 TL olarak belirlediği Fazıl Say konseri biletleri, kısa sürede sıfırı tüketti.

Büyükşehir, Cumartesi akşamki konsere bilet bulamayanlar için, tıpkı New York Filarmoni konserinde olduğu gibi, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nin (AASSM) önüne çok büyük led ekran ve 500 kişilik oturma düzeni kurma kararı aldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla 18 Ocak Cumartesi günü İzmirlilerle buluşacak. Hem gişeden hem de internetten bilet satın alma imkanına sahip olan müzikseverler, 15 dakika gibi fazla kısa bir sürede biletleri tüketti. AASSM yetkilileri, konser için 838 biletin satışa sunulduğunu açıkladı.İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ücretlerini 5 ile 10 TL olarak belirlediği Fazıl Say konseri biletleri, satışa sunulduktan sonraki 15 dakika içinde tükendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...