Drogba, Chelsea'yi elemenin şifresini açıkladı!

Drogba, Chelsea'yi elemenin şifresini açıkladı!

SPOR Haberleri

Didier Drogba: 'Evimizde alacağımız sonuç çok kritik. Yeter ki yenilmeyelim. Gerisini Stamford Bridge'te hallederiz.'

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi 2. turunda karşı karşıya gelecekleri Chelsea'yi eleyecek güçte olduklarını söyledi. GSTV'ye konuşan sarı-kırmızılı futbolcu, Arena'da oynanacak ilk karşılaşmanın önemine dikkat çekerek, "İstanbul'da alacağımız sonuç çok önemli. Yeter ki yenilmeyelim. 0-0, 1-1, 1-0, 2-0 gibi skorlar lazım. Gerisini Stamford Bridge'te hallederiz. Chelsea'yi gözümüzde büyütmüyoruz ama saygı da duyuyoruz" ifadelerini kullandı. Didier Drogba eski kulübü için, "Futbol hayatımın 8 yılı orada geçti. Evim gibi… Garip duygular olacak benim için. Oraya gidip eski takım arkadaşlarıma, dostlarıma karşı oynayacağımı düşünüyorum. Orada gözüm kapalı bile gol atardım. Epey garip olacak; ama sahaya çıktığım anda sadece maça konsantre olacağım" ifadelerini kullandı. nbsp;SNEİJDER BENİ ÖLDÜRECEKTİ!
Drogba, "Ligde Trabzonspor'a karşı kazanarak geri dönebileceğimizi gösterdik. Şampiyonluğu kazanabileceğimize inanıyoruz. Takım olarak oynamak, birbirimiz için savaşmak istersek, Juventus maçında yaptığımız gibi, bizimle başa çıkabilecek çok fazla takımın olamayacağını düşünüyorum. İster Akhisar'a, ister Fenerbahçe'ye karşı oynayalım, çok önemli değil. Birbirimiz için mücadele etmeli, sezon sonuna kadar birbirimiz için savaşmalıyız. Kupalar kazanmanın tek yolu bu çünkü" vurgusunu yaptı. Juve maçını anlatan Drogba, "Maç ertelendi, ertesi gün kimse gelmez diyorduk, herkes gelmişti. Gol öncesi Sneijder bana sürekli bağırıp topu istedi. Tek şansım topu ona vermekti; yoksa beni öldürecekti. O pastan sonra harika bir gol attı" sözlerini kullandı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...