HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fenerbahçeli Salih ciddi tehlike atlattı!

Kaynak:
Fenerbahçeli Salih ciddi tehlike atlattı!

SPOR Haberleri  / 

Fenerbahçe'nin antremanda Bruno Alves'in sert müdahalesi sonrası sakatlanan futbolcu, çok daha ciddi bir durumdan şans eseri kurtuldu

Çift kale maçta Alves'in topu kapmak isterken yaptığı müdahale sonrası sakatlanan futbolcunun az daha bacağı kırılıyordu. nbsp;
Pozisyonda ayağının yere sabit olmaması sayesinde kurtulan Salih, çok ciddi bir olayı ucuz atlattı. Salih bu olaydan sonra takımdan ayrı olarak çalışmalarına devam etti. Fenerbahçe'deki forma rekabeti o kadar üst seviyede oluyor ki çalışmalar zaman zaman "Rugby Antremanı" modunda geçerken, sakatlık konusunda teknik heyet ve futbolcular da oldukça korkuyor.
nbsp;Yine basına kapalı benzer bir çalışma da Alper Potuk'un bir ikili mücadele sonrası yaşadığı sakatlık yürekleri ağızlara getirdi. Ancak futbolcunun daha sonra bu olaydan dolayı durumunun çok ciddi olmadığı ortaya çıktı. Bu arada dün Salih'in sol bacak alt kısım kas zarında kısmi yırtık, kanama, ödem ve zorlanma olduğu açıklandı. (Skorer)

SPOR
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...