Schumacher artık hiç uyanmayabilir!

Schumacher artık hiç uyanmayabilir!

YAŞAM Haberleri

Kayak yaparken başını kayalara çarparak yaralanan Alman Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'in ömür boyu komada kalabileceği bildirildi.

Almanya'nın önde gelen haber dergilerinden Focus, uzmanlarla yapılan görüşmeler sonrasında "Schumacher ebediyyen komada kalabilir" diye bildirdi. Bild gazetesi de Schumacher'in durumunun çok vahim olduğunu, şimdilik onu komadan uyandırma gibi bir planın olmadığını bildirdi. Eski sporcu 19 gündür suni olarak komada tutuluyor. Suni komada hastanın beynine giden oksijen azaltılır, bu şekilde beynin daha az çalışması, yaraların da daha çabuk iyileşmesi sağlanır. Genelde bu tür vakalarda hastalar bir ya da iki hafta içinde komadan çıkarılır. Alman beyin cerrahı Andreas Zieger, "Çeşitli komplikasyonlar olabilir" diyerek kısa dönemde böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti. Köln'deki nöroloji uzmanı Profesör Gereon Fink de Michael Schumacher'in sağlık durumunun ümit edilenden çok daha kötü olduğunu ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...