Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba: Tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti

/ Kaynak: İHA
Drogba: Tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Drogba: 'Sneijder beni öldürecekti...'

Fildişili yıldız futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada; "Maçın içinde dramatik anlar yaşandı. Maç kardan dolayı ertelendi, grubumuzdaki pozisyonumuzdan dolayı sıkıntımız var. Juvenus'u yenip gruptan çıkmak istiyoruz, hepsi bir hikaye. Bir gün sonra tekrar sahaya çıktık ve taraftarın orada olması bize inanması olayı bitirdi. Efsane bir maç olması için her şey hazırdı. Taraftarımızla o gün başarılarımızdan dolayı gurur duyuyorum" diyerek taraftarlardan övgü ile bahsetti.Juventus maçının ertelenmesinin ardından ikinci günde taraftarın olmayacağını düşündüklerini söyleyen Drogba, "Herkes gelmişti. Bu harika bir şeydi. Kulüp ve bizim için harika bir gündü. Sneijder oyun içinde sürekli bana bağırıyordu. Ve golden önce topu ona göndermem için bana bağırıyordu. Tek şansım topu ona vermekti, yoksa beni öldürecekti. O pastan sonra harika bir gol attı. Bu gol bize bir üst turu getirdi" diyerek esprili bir konuşma yaptı.

CHELSEA MAÇININ DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

Galatasaray'ın, eski takımı Chelsea ile Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmelerini değerlendiren Drogba, "Hayatımın sekiz yılı Chelsea'de geçti. Hiçbir takımda uzun zaman geçirmemiştim. Benim açımdan çok özel bir maç olacak" dedi.Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon çeyrek final oynadıklarını belirten yıldız oyuncu, "Chelsea'yi geçmek kolay değil. Teknik direktörü, oyuncuları tanıyorum. Bu avantaj olabilir mi? bu futbol, bilemezsiniz. Öncelikle İstanbul'da bir şeyler yapmamız lazım" diyerek açık kapı bıraktı.Chelsea'de oynadığı dönemi hiçbir zaman unutamadığını ve unutmayacağını söyleyen yıldız futbolcu; "Orası adeta benim evim oldu. Yıllar boyunca böyle oldu. Orada sanki gözüm kapalı bile gol atabiliyordum. Stadı çok iyi tanıyorum. Ben Chelsea'den zirvedeyken ayrıldım" diyerek Chelsea sevdasını vurguladı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...