Beşiktaş'tan flaş açıklama, o isimler ihraç edildi mi?

Beşiktaş'tan flaş açıklama, o isimler ihraç edildi mi?

SPOR Haberleri

Beşiktaş genel kurul üyesi olan Zafer Yıldırım, İhsan Kalkavan, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov'un kulüpteki üyelikleri sonlandırıldı mı

Beşiktaş genel kurul üyesi olan Kasımpaşa başkanı Zafer Yıldırım, yöneticiler İhsan Kalkavan, Turgay Ciner ve Mübariz Mansimov'un siyah-beyazlı kulüpteki üyeliklerinin sonlandırıldığı haberi gündeme bomba gibi düşerken şok iddia kulüp tarafından yalanlandı.Beşiktaş Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Firuz Drahşen, "Evet böyle bir ihraç talebinin olduğu doğru ama henüz bu konuda sonuçlanmış bir şey yok. Yaklaşık 20 dolayındaki üyemizin bir süre önce bize bu kişilerin tüzüğümüzün 9. maddesi gereği ihraçlarını talep eden matbuu dilekçeleri ulaştı. Bizde bunu yönetim kurulumuza bildirdik. Ancak yönetim kurulumuzdan bize henüz bu dilekçemize karşılık müsbet menfii bir dönüş olmadı. Yani şu anda dendiği gibi üyeliklerinin sonlandırıldığı iddiası doğru değil. Böyle bir şey olacaksa tüzüğümüze göre yapacak olan kurul sicil kuruludur yani biziz. Bizim henüz böyle bir işlemimiz olmadı" açıklamasını yaptı. Sicil kurulu başkanı Drahşen, "Duyduğum kadarıyla yönetim kurulundan bu konuda müsbet bir karar çıkmış. Tabii henüz bana intikal eden bir şey yok onun için kesin bir şey diyemem bu sadece duyumum. Bu dilekçeler normalde yönetime gelmesi lazımdı ama bize gelmiş. Bizde bir dilekçe ile bunu yönetime ilettik. Yönetim kurulumuz bu konuda bize dönüş yapacak. Bizde kurul olarak buna göre işlemi yapacağız. Bu talebe karşılık yönetim kurulu müsbet bir karar çıkartırsa bunu bize bildirir bizde bu kişilerin üyeliklerini iptal ederiz" dedi.
Türkiye profesyonel spor liglerinde aynı kategoride faaliyet gösteren başka bir spor kulübüne üye olanlar ile lisanslı sporcu veya görevli olanlar Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne üye olamazlar. Ayrıca, Türkiye profesyonel spor liglerindeki takımlara üye olan, bu takımlar ve/veya iştirakleri ile ortaklıkları bulunan mevcut üyeler üyelik haklarından faydalanamazlar.
(Sporx)
Beşiktaş'tan flaş açıklama, o isimler ihraç edildi mi?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...