Galatasaray, Dany'yi Beşiktaş'a satıyor

Galatasaray, Dany'yi Beşiktaş'a satıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Dany'yi Beşiktaş'a satıyor. İki ezeli kulüp arasındaki sürpriz transfer pazarlığında dün akşam sıcak temasın sağlandığı belirlendi.

Galatasaray satın alma opsiyonuyla Dany'yi vermeye razı olurken Siyah Beyazlı ekip ile Kamerunlu oyuncu arasında protokol imzalandığı öğrenildi.İlk yapılan görüşmelerde Galatasaray'ın yarım sezon için kiralama bedeli olarak 400 bin euro istemesiyle yaşanan tıkanıklık sonunda giderildi.Buna göre Beşiktaş, 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla beraber kadrosuna katmak istediği belirlendi. nbsp;Galatasaray cephesi Dany konusunda Beşiktaş'ın önünü açarken Dany ve Beşiktaş arasında da protokol yapıldığı öğrenildi. nbsp;Galatasaray, Bruma'nın sözleşmesini dondurarak ilk kontenjan hakkını öncelikli ihtiyaç sebebiyle Telles için ayırırken, Dany'nin gitmesiyle beraber Hajrovic'e de lisans çıkarılacak. (skorer)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...