Bakan Nabi Avcı'dan SBS açıklaması!

Bakan Nabi Avcı'dan SBS açıklaması!

EĞİTİM Haberleri

Bakan Avcı, 'SBS ile ilgili açıklamalarınız kamuoyunda oturmadı' sorusuna 'Oturmayacak bir tarafı yok. Gayet güzel oturttuk' diyerek cevap verdi.

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de restore edilen Tiryaki Süleyman Ağa Camiisi'nin açılışına katıldı ve gündeme daire gazetecilerin sorularını yanıtladı. Avcı, bir gazetecinin 'SBS ile ilgili açıklamalarınız kamuoyunda oturmadı' sorusuna 'Oturmayacak bir tarafı yok. Gayet güzel oturttuk' yanıtını verdi.
İşte Avcı'nın açıklamalarından satır başları:


28 ŞUBAT SÜRECİNDE GÖREVDEN ALINAN ÖĞRETMENLER
Biz açıklama değil iş yapıyoruz. Bunların atamalarını yaptık yapıyoruz. O durumdaki arkadaşların mağduriyetini gidereceğimizi söylemiştik. Benden önceki bakan arkadaşlarım da yapmışlardı. Biz de o mağduriyeti yaşayan arkadaşlara gerekenleri yapıyoruz.


"ÇOK GÜZEL OTURTTUK"
Oturmayacak bir tarafı yok. Gayet güzel oturttuk. Kimsenin mağdur olmayacağını söylemiştik zaten. Açıklamalarımız var onlar da gayet net.


DERSHANELER KONUSUNDAKİ GELİŞMELER
Onlarla ilgili inşallah tasarı netleştikten sonra, imzaya açılacak. Netleşip kamuoyuyla paylaşılacak.


ÖĞRENCİLERE TATİL MESAJI
Hiçbir sıkıntı yok. Güzel güzel tatillerine hazırlansınlar. Dinlensinler. Hepsinin gözlerinden öpüyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...