Yiğidolar Eskişehirspor maçına kitlendi

/ Kaynak: AA
Yiğidolar Eskişehirspor maçına kitlendi

SPOR Haberleri  / AA

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'ndaki ilk maçında Bursaspor'a mağlup olan Sivasspor, yarınki Eskişehirspor maçını kazanmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yarın Eskişehirspor ile yapacağı maça odaklandı. Gruptaki ilk maçında deplasmanda Bursaspor'a mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını bugün basına kapalı olarak sürdürdü. Türkiye Kupası'nda 2008-2009 ve 2012-2013 sezonlarında yarı final oynama başarısı gösteren Sivasspor, bu sezon da kupada finale gitmeyi hedefliyor. Sezon başında teknik direktörlük görevine Brezilyalı Roberto Carlos'u getirerek ligin ilk yarısında başarılı bir grafik çizen kırmızı-beyazlı ekip, kupada da aynı istikrarı yakalamayı amaçlıyor. Yiğidolar, Ziraat Türkiye Kupası 1. turda Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 5-0, 2. turda Ankaragücü'nü 3-1, 4. turda Silivrispor'u 1-0 ve 5. turda Nazilli Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek gruplara kalmıştı.
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Sivasspor ilk maçında deplasmanda Bursaspor'a 2-1 mağlup olmuştu.
Sivasspor ile Eskişehirspor arasında yarın saat 16.30'da Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maçı Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ahmet Şimşek'in yapacağı maçta Hakan Akmısır ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...