Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ahmet Davutoğlu Suriye toplantısında konuştu

Ahmet Davutoğlu Suriye toplantısında konuştu

GÜNDEM Haberleri

Ahmet Davutoğlu Suriye toplantısında konuştu.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ev sahipliğinde Şanlıurfa'da 'Suriye'ye Komşu Ülkeler Bakanları Toplantısı' düzenlendi.Toplantının satırbaşları:
nbsp;Irak Dışışleri Bakanı Zebari: 'Suriye topraklarındaki kriz sona ermeli.Suriye Cenevre 2 toplantısına katılmalı. Cenevre 2 toplantısında uzlaşma istiyoruz.Komşu ülkeler arasındaki dayanışma güçlenmeli'dedi.
Ahmet Daavutoğlu: 'Dünyada hiç bir ülke Suriye ile ilgili diplomasi yürütmedi.10 ay Esad'ı halkla reform yapması için ikaz ettik.Suriye halkı 2011'in Ekim ayına silah kullanmadı. Esad, Ramazan ayında bile cami bombaladı.Mülteci kampındakiler terörist mi? Suriye rejiminden kaçtı onlar. Hiçbirinin de eli silahı değmediSuriye ordusu üstlerine bomba yağdırınca halkı kaçmaya başladı. Askerler bir ordudan ayrıldı halkına kurşun sıkmamak için.Suriye'de oluşan güç boşluğu nedeniyle El Kaide orada eylem yapmaya başladı.Kendi halkını katleden hiç kimse meşru görülemez'



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...