Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu- E-okul Karne Notları (2014 )

Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu- E-okul Karne Notları (2014 )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

E okul takdir teşekkür hesaplama. E okul karne notları. Takdir ve teşekkür nasıl hesaplanır. TIKLA ÖĞREN!

E okul ile ile 4,5,6,7 ve 8. sınıf ile tüm lise (9.,10.,11.,12. sınıf) öğrencilerinin ağırlıklı puan ortalamasını ve alacağı başarı belgesini öğrenebilirsiniz. Öğrenciler ve veliler için devrim gibi bir hesaplama robotu Takdir Teşekkür Hesaplama sistemi sayesinde notunuzu hesaplayın, Takdir Teşekkür Hesaplama nedir? Ders geçme ve kredi sistemi ilk kez 1991-1992 öğretim yılın başından itibaren uygulamaya konulan eğitim sistemidir Açık Öğretim Lisesi de 1992 yılında kurulduğunda yürürlükte olan ders geçme ve kredi sistemine tabi olmuş ve eğitim-öğretimini bu sisteme göre başlatmıştır. Bu sistemde sınıf değil ders geçme esası vardır. Dolayısıyla öğrenci her dönemde belirlenen dersleri vererek yine mezuniyet için belirlenen krediyi tamamladığı takdirde mezun olabilir. Her yıl, Açık öğretim Lisesi tarafından belirlen üçüncü dönem sınav tarihinde onyedi yaşını doldurmamış (onsekiz yaşından gün almamış) öğrenciler için iki dönemden (yarıyıl), üçüncü dönem sınav tarihinde onyedi yaşını doldurmuş (onsekiz yaşından gün almış) olan öğrenciler için üç dönemden oluşur. Dönem sonunda seçilen derslerden merkezi sistemle yapılan sınavlara giren öğrenci sınavlarda başarılı olursa o derse ait krediyi almış olur (Bir dersin haftalık ders saati o dersin kredisidir). Ders geçme ve kredi sisteminde dersler birbirinden bağımsız olup I. Dönemde başaramadığı bir dersi II. dönemde ki dersle aynı anda alabilir. Yani I. dönemde Matematik 1 dersinden başarısız olan bir öğrenci II. dönemde hem Matematik 1 hem de Matematik 2 'nin derslerini seçebilir. Dolayısıyla bir dersin başarısızlığı bütün bir yılı etkilemez sadece o dersin kredisini etkiler ve öğrenci sınıf tekrarı yapıp ya da beklemek yerine başarısız olduğu dersi bir sonraki dönem alarak kredilerini toplaya toplaya öğrenimine devam eder.2005-2006 eğitim-öğretim yılından itibaren Liselerin öğrenim süresi 4 yıla çıkarılmış ve müfredat programı değişmiştir. Dolayısıyla Açık Öğretim Lisesi'nde sistem ve müfredat değiştirilmiştir. Bu geçiş kademeli olarak yapılmıştır. Kademeli geçişe göre, Açık Öğretim Lisesi'ne 2005-2006 eğitim-öğretim yılından itibaren kayıt yaptıran tüm ortaokul, ilköğretim okulu diplomasına sahip öğrenciler 4 yıllık siteme dahil olmuşlar, ara sınıflardan tasdikname alarak Açık Öğretim Lisesine kayıt yaptıran öğrenciler ise 2008-2009 eğitim öğretim yılı dahil olmak üzere tasdiknamelerinde yazan öğretim sitemine dahil olmuşlardır. 2008-2009 Eğitim Öğretim yılı sonunda kademeli geçiş tamamlanmış olup 2009-2010 Eğitim Öğretim yılından itibaren Açık Öğretim Lisesine kayıtlı veya yeni kayıt yaptıran tüm öğrenciler 4 yıllık sisteme dahil olmuşlardır.
Kayıt yenileme yaparken alanını değiştiren öğrenci kredilerini tamamlamış, zorunlu dersi kalmamış olsa dahi, alan değişikliği yaptığı için en az bir dönem sınava girmek zorundadır. Alan değişikliği yaptıktan sonra en az bir dönem sınava girmeyen öğrenci mezun olamaz.


4 YILLIK SİSTEMDE DERSLER
Öğrenciler 4 yıllık sistemde 8 dönem okuyup ve gerekli diğer mezuniyet şartlarını tamamladıklarında mezuniyet aşamasına gelirler. Açık Öğretim Lisesi dersleri ortak, (zorunlu), alan ve seçmeli derslerden oluşmaktadır. Ortak dersler zorunluluğunun mutlaka kaldırılması gereken derslerdir. Zorunluluğun kalkması için ortak derslerin sınavında başarılması (geçilmesi) veya en az üç kez sınavına girilerek muaf olunması gerekmektedir. Muaf olunan dersin kredisi kazanılmaz. Öğrenci isterse/ihtiyaç duyarsa muaf olunan dersi/dersleri tekrar seçebilir. Seçilen ders geçilir ise kredisi kazanılır, geçilemez ise dersin muafiyeti devam eder. Alan dersleri ise Genel Kültür Alanı dışında başka bir alanı seçen öğrencilerin, alan kredilerini tamamlamak için belirlenmiş olan derslerdir. Alan derslerinin hepsinden en az bir kez sınava girilmesi ve alan kredisinin tamamlanması gerekmektedir. Ortak ve alan dersleri ile tamamlanamayan toplam kredi seçmeli derslerden ders seçilerek tamamlanmaya çalışılır. nbsp;Takdir Teşekkür Hesaplama 2014 Sömestr yarıyıl tatili yaklaşırken yine öğrenciler takdir teşekkür alıp alamayacaklarını öğrenmek istiyor! Takdir Teşekkür Hesaplama robotu sizlerin hizmetine sunulmuştur. nbsp;Programımız vasıtası ile sizde hemen online olarak hızlı bir şekilde 11. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplaması, Takdir Teşekkür Hesaplama 11. Sınıf, 11. Sınıf Sınıfta Kalma Hesaplama, 11. Sınıf Karne Ortalaması Hesaplama, Karne Ortalaması Hesaplama 11. Sınıf yada Karne Notu Hesaplamanızı yapabilirsiniz. nbsp;Hazırlamış olduğumuz Takdir Teşekkür hesaplama tekniği tüm liseler için, Takdir Teşekkür hesaplama ticaret lisesi için, Takdir Teşekkür hesaplama teknik lise için, Takdir Teşekkür hesaplama sağlık meslek lisesi için ve İmam Hatip Lisesi 9-10-11-12 Sınıflar Online Takdir Teşekkür hesaplama işlemleriniz yapabilirsiniz.
11. Sınıf Kaç Puanla Takdir Teşekkür Alınır? İşte Takdir Teşekkür Hesaplama Formülü
Ülkemizde Ortaokul ve imam-hatip ortaokullarının bütün sınıflarında puan ortalaması Türkçeden 55.00, diğer derslerin her birinden puan ortalaması 45.00 puandan düşük olmamak şartı ile tüm derslerin dönem ağırlıklı puan ortalaması hesabı 70.00 - 84.99 olanlar Teşekkür Belgesi almaya hak kazanır!
85.00 puan ve yukarı olanlar Takdirname Belgesi almaya hak kazanır!
Türkiye Gazetesi Eğitim editörleri yine bomba gibi bir robotla sizlerle, sitemiz dosya sisteminde bulunan bu robotla Ortaöğretim Liseli arkadaşlar için hazırladığımız hesaplama motoru yayında! 11. sınıf öğrencileri "Takdir Teşekkür " hesaplama işlemlerini kolayca ve hızlı birşekilde yapabilirler. nbsp;Liseli Öğrenci kardeşlerimiz için hazırlamış olduğumuz 2013 2014 Eğitim Öğretim yılı online takdir teşekkür hesaplama programı aşağıda verilmiştir. Liseliler için Takdir - Teşekkür Hesaplama burada! Sitemizde 3(dk) yenileme olduğüu için işleminizi hızlı yapmanızı öneririz. 11. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplaması yapmak için aşağıdaki linke tıklayın ve takdir teşekkür belgesi alıp alamayacağınızı öğrenin..
Takdir- Tesekkur hesaplama
İkokul ve Ortaokul Takdir Teşekkür Hesaplama
Karne Ortalama Hesaplama
Takdir- Tesekkur hesaplama
İkokul ve Ortaokul Takdir Teşekkür Hesaplama
Karne Ortalama Hesaplama
LİNKLERE TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ
8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
7. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
6. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
5. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
4. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama
Lise Takdir Teşekkür Hesaplama
Lise Sınıf Geçme Hesaplama
9. Sınıf (Lise 1) Takdir Teşekkür Hesaplama
10. Sınıf (Lise 2) Takdir Teşekkür Hesaplama
11. Sınıf (Lise 3) Takdir Teşekkür Hesaplama
12. Sınıf (Lise 4) Takdir Teşekkür Hesaplama
Takdir Teşekkür Hesaplama 11. Sınıf liseli kardeşlerimiz için hesaplama robotu! Online 11. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama , Online 11. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu , 2013 2014 11. Sınıflar Takdir Teşekkür Hesaplama 11. sınıf Sitesi , Eokul 11. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama Robotu burada! Ortaöğretim Lise 11. Sınıf öğrencileri aşağıdaki takdir teşekkür hesaplama robotunu kullanarak hızlı bir şekilde nbsp;takdir ya da teşekkür alıp alamayacaklarını öğrenebilirler. Milli Eğitim (MEB) E-okul sisteminden bakarak her bir dersin ortalamasını aşağıda ilgili yerlere girin. Not değerini girerken küsüratları ayırmak için lütfen nokta kullanmayınız nokta yerine virgül (,) kullanınız. nbsp;Liseli öğremci arkadaşlar Takdir Teşekkür Belgesi alıp alamayacağınızı bütün notlarınızı girdikten sonra aşağıdaki sonuç bölümünden görebilirsiniz.. Yorumlarınızla haberimize renk katmanızı umuyoruz..


E-OKUL BİLGİLENDİRME! TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...