Ve Aziz Yıldırım konuştu! İşte ilk açıklama

Ve Aziz Yıldırım konuştu! İşte ilk açıklama

SPOR Haberleri

Yargıtay kararının ardından tüm gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım, Fenerbahçeli yöneticiler ile kısa bir telefon görüşmesi yaptı.

Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım, Yargıtay 'ın cezasını onamasının ardından nbsp; Fenerbahçeli yöneticilerle kısa bir telefon görüşmesi yaptı. Aziz Yıldırım'ın "En kısa zamanda Türkiye'ye döneceğim" dediği öğrenildi. Öte yandan, hafta sonu bazı yöneticiler kulübe giderek bir durum değerlendirmesi yapacak. Fenerbahçe'de Pazartesi günü ise yönetim kurulu olağanüstü olarak toplanacak.

Yemek iptal
Devre arası kampı için Antalya'da bulunan Fenerbahçe Futbol Takımı'nın kaldığı otelde Yargıtay kararı sonrasında sessizlik hakim. nbsp; Şike davasında Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın cezasına verdiği onama kararı sonrasında sarı-lacivertli takım için kamp yaptıkları otel dışında planlanan akşam yemeğinin iptal edildiği öğrenildi. (Kaynak: Skorer-Senad Ok)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...