Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kalbi delik kızını arıyor

/ Kaynak: CHA
Kalbi delik kızını arıyor

YAŞAM Haberleri  / CHA

Batman'da yaşayan Ömer Kurt, okula diye evden ayrılan ve 3 gündür haber alamadığı kalbi delik olan kızının hayatından endişe ettiğini söyledi.

Okula gidiyorum diye evden ayrılan lise öğrencisi kızdan 3 gündür haber alınamıyor. Kızının kalbinin delik olduğunu belirten Baba Ömer Kurt, kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. nbsp;Batman Petrolkent Mahallesi'nde ikamet eden Lise 3. Sınıf öğrencisi Şükran Türkan (14) bir daha eve dönmedi. 10 çocuklu bir ailenin çocuğu olan ve kalbi delik olduğu için sürekli tedavi gören Şükran Türkan, önceki gün sabah okula gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. nbsp;Kızının gidebileceği her baktıklarını, karakol ve savcılığa kayıp başvurusunda bulunduklarını belirten Baba Ömer Türkan, çocuğunun hayatından endişe ettiğini belirtti. Gözü yaşlı baba Ömer Türkan, kızını gören yada yerini bilenlerin insaniyet namına 0536 051 46 76 numaradan kendilerine ulaşılmasını istedi. nbsp;Kızının kanser hastası annesine de baktığını ve kesinlikle kaçma gibi bir emelinin olmadığını belirten baba Ömer Türkan, "Kızımın hayatından endişe ediyoruz. Kanser hastası annesi ve tüm aile bireyleri adeta yıkıldık." dedi.

Kalbi delik kızını arıyor

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...