Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon, şampiyonluk kupası için ayakta - İZLE

Trabzon, şampiyonluk kupası için ayakta - İZLE

SPOR Haberleri

Trabzonspor taraftarları, Yargıtay'ın Şike Davası kararının ardından, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den şampiyonluk kupayı Trabzon'a göndermesini istedi.

Yargıtay 5. Dairesi, Futbolda Şike Davası hakkında kararını vermesinin ardından bordo-mavili taraftarlar 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını istediler. Sloganlar atan bordo-mavili taraftarların TFF Başkanı Yıldırım Demirören'den kupayı Trabzon'a göndermesini istedi. Fenerbahçe ile oynanan olaylı maçın ardından Hacıosmanoğlu'na destek amaçlı gittikleri havaalanında Fenerbahçe'ye karşı yapılan küfürlü tezahürat nedeniyle 1 yıl seyirden men cezası alan iki tribün liderine destek amaçlı Trabzon Meydanında her gün saat 18.00'da yapılması planlanan eylemin 4. gününde ilginç anlar yaşandı. Bir taraftar 6222 sayılı kefen giyerken, diğer bir taraftar ise elindeki balta ile cellat oldu. Cellat kılığına giren Köksal Baba lakaplı taraftar ise bordo-mavililerin büyük ilgisi çekti. Eylem için alanda toplanan taraftarlar Yargıtay kararını açıklamasının ardından kupanın Trabzonspor'a verilmesini istediler.
Sahalara 1 yıl giriş yasağı alan Trabzonlu gençler tribün lideri Mehmet Fındıkçı, adalet istediklerini belirterek, "Haksız yere aldığımız cezadan ötürü eylemimizin 4. günündeyiz. Büyük Türk adaleti eylemimizin 4. gününde bize büyük bir müjde vermiştir. 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'dur. Yıldırım Demirören'in de bunu anlayıp kupayı Trabzon'a yollaması lazım" dedi.
"Adalet istiyoruz", "Aziz Yıldırım Şike Yapsana", "Şike yapanı düşürün", "O Kupa Trabzon'a gelecek" şeklinde sloganlar atan bordo-mavili taraftarlar olaysız bir şekilde dağılırken, yarın da daha geniş bir eylem yapmaya hazırlandıklarını söylediler.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...