İlhan Cavcav: "Aziz Yıldırım belli ki..."

İlhan Cavcav: "Aziz Yıldırım belli ki..."

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye zarar vermeyi amaçladığını aklıma bile getirmem. Lakin hep kazanmak istemiş." dedi.

Gençlerbirliği Kulübü ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı İlhan Cavcav, "Aziz Yıldırım 'ın Fenerbahçe'ye zarar vermeyi amaçladığını aklıma bile getirmem. Lakin belli ki hep kazanmak istemiş. Futbolda kaybetmek de var kazanmak da..." dedi. İlhan Cavcav, Yargıtay'ın şike davasındaki onama kararına ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak herkesin görevinin yargının kararlarına uymak olduğunu söyledi.

"Kararın telafisi var mı, son aşama mı? Başka bir yol varsa elbet de uzmanları bilir. Ben de kararın şaşkınlığını yaşıyorum" diyen Cavcav, şöyle devam etti:
"Görevimiz, bu 3 Temmuz hadisesinin futbolumuzdaki olumsuz etkilerini kaldırmak için çalışmaya devam etmek olmalıdır. Aziz Yıldırım'a 'geçmiş olsun' demek hepimizin insanlık görevi. Futbol ayrı, insanlık ayrı. Bir futbol adamı olarak, kendisinin Fenerbahçe'ye zarar vermeyi amaçladığını aklıma bile getirmem. Lakin, belli ki hep kazanmak istemiş. Futbolda kaybetmek de var, kazanmak da... Kaybetmeyi de göze almalı ve hep kazanmak, hep kazanmak için ısrarlı olmamalıyız. Hakikaten üzgünüm. Ben Aziz Bey'in yaptıklarını eleştirebilirim ama hapse girmesine, sevdiklerinden ayrı kalmasına da elbette ki sevinmem."

İlhan Cavcav, Yargıtay'ın şike yapıldığına karar verdiği sezonun Süper Lig şampiyonu konusunda ise "Bunlar Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) ilgilendiren işler. Hatırladığım kadarıyla da bu konuda TFF'nin aldığı bir karar var. Yargının kararına nasıl saygı duyuyorsak TFF'nin kararına da saygı duymalıyız" değerlendirmesini yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...