Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yıldırım Demirören ne demişti, şimdi ne olacak?

Yıldırım Demirören ne demişti, şimdi ne olacak?

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'a verilen şike cezasının ardından Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasının alınıp alınmayacağını Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören yanıtladı.

Aziz Yıldırım 'a verilen şike cezası nın Yargıtay tarafından Fenerbahçe 'nin şampiyonluk kupası nın alınıp alınmayacağını sorusu gündeme otururken tüm gözler Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'e çevrilmiş durumda. nbsp;Geçtiğimiz ay katıldığı %100 Futbol programında federasyonun sürecinden bundan sonrası hakkında atacağı adımlar hakkında ipucu veren Demirören, şike davasının Türkiye Futbol Federasyonu açısından kapandığını belirtmiş ve "Bizim verdiğimiz kararlar Yargıtay'ı ve mahkemeleri ilgilendirmediği gibi onların kararları da federasyonumuzu ilgilendirmiyor. Yargıtay'dan çıkacak karar ile ilgilenmiyoruz, biz şike dosyasını kapattık 2010-2011 futbol sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...