Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan taraftara stat müjdesi

Fikret Orman'dan taraftara stat müjdesi

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yapılmakta olan yeni stadın Ağustos ayına yetişebileceğini söyledi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Kadıköy 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. yıl kutlamalarına katıldı.Etkinliğin gerçekleştirildiği Nakkaştepe Bridge Restaurant'a alkışlar eşliğinde giriş yapan Orman, katılımcıların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılandı. Derneğin 10 yıllık faaliyetlerinin anlatıldığı ve inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın resimlerinin yer aldığı barkovizyon gösterisinin ardından konuşan Orman, 20 ay önce dibe vurmuş bir Beşiktaş Kulübü devraldıklarını hatırlatarak, "Biz göreve gelmeden önce seyahate gidecek para zor bulunuyordu. 'Yıldırım Demirören başkanlığı bırakırsa kulüp batar' deniyordu. Ben ve arkadaşlarım hariç ortalarda kimse yoktu. 250'nin üzerinde haciz dosyası vardı. İnönü Stadı inşaatının izni lafta alınmıştı. 350 milyon dolar borcu olan bir kulüptük. Camia sadece ayağa kalkmak istiyordu. O günler çabuk unutulmasın" ifadelerini kullandı.


"DEMİRÖREN DÖNEMİNDE YAPILAN TRANSFERLERİN PARASINI BİLE BİZ ÖDEDİK"
Yıldırım Demirören döneminde yapılan sansasyonel transferlerin parasını bile kendilerinin ödediğini ifade eden Fikret Orman, "Fernandes, Quaresma, Tabata, Nihat Kahveci ve Ferrari'nin bile paralarını biz ödedik. Uçan kuşun borcunu kapattık. Yabancıya ödeyip yerliye ödememezlik yapmadık. Futbol takımına ödeyip diğer branşları es geçmedik. Göreve geldiğimizde CAS'ta (Uluslararası Tahkim Mahkemesi) 17 davamız vardı. Şu an 1 tane bile yok. Hala zorlanıyoruz. En büyük problemlerimizden bir tanesi, gelirimizin rakiplerimize göre az olması. Yaptığımız hamlelerle birlikte, 2014-2015 senesinden itibaren rakiplerimizden daha fazla gelir elde edeceğiz. Sponsor bile bulamayan kulübümüz için 200 milyon doları geçen sponsorluk anlaşmaları yaptık. Forma sponsorumuzla 5 yıl için 25 milyon dolarlık sözleşme yeniledik. Son 5 yılda hiçbir tesis yatırımı yoktu. Yakın zamanda merhum Şevket Belgin'in adını vereceğimiz bir basketbol salonu yapacağız ve altyapı tesislerimizi yenileyeceğiz" şeklinde konuştu.


"STADI AĞUSTOS AYINDA BİTİRECEĞİZ"
Türkiye futbol tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdiklerinin altını çizen Fikret Orman, "Sayın Başbakanımızın desteğiyle izinleri 1 yılda aldık. İzni almadığımız söylendi, nbsp;aldığımızı gösterdik. 'İnönü Stadı'nı yıkamazlar' dediler. Yıkımı durdurmaya çalıştılar, yıktık. 'İllegal yıkıyorlar' dediler, ruhsatı gösterdik. 'Parasını bulamaz' dediler, Vodafone ile anlaştık. 'Temeli atamazlar' dediler, attık. Şimdi ise 'Ağustos ayında bitiremezler' deniyor. Bu stadı, Allah'ın izniyle ağustos ayında bitireceğiz" dedi. nbsp;


"YALANLARA İNANMAYIN"
Son dönemde bir itibarsızlaştırma kampanyasıyla karşı karşıya kaldıklarını da kaydeden Fikret Orman, ihtiyaç duydukları tek şeyin destek olduğunu belirterek, "Bizlere sahip çıkmalısınız. Sadece desteğe ve sahip çıkılmaya ihtiyacımız var. Şimdi her gün, Ahmet Nur Çebi ile kavga ettiğimiz haberleri yapılıyor. Bizleri birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Yalanlara inanmayın. Yaptığımız her icraat, sizler ve Beşiktaş içindir" ifadelerini kullandı.
Gecede, derneğin kuruluş yıl dönümü için hazırlanan pasta kesilirken, Kadıköy 100. Yıl Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Coşkun Kargı, Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman ve İkinci Başkan Çebi'ye plaket verdi. (Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...