Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic: Saha dışı olaylar olmasaydı...

Bilic: Saha dışı olaylar olmasaydı...

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, ilk yarıda oynanan futboldan memnun olduğunu ancak saha dışı olaylarının kendilerini yıprattığını söyledi

Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Bilic, basın toplantısı düzenledi. Antalya'daki kampın çok iyi geçtiğini belirten Bilic, pazartesi gününden itibaren Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına İstanbul'da devam edeceklerini söyledi. nbsp;


TRANSFER KONUSU
Transferler çalışmaları hakkında bilgi veren Hırvat teknik adam,"Kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Önümüzde belli bir süre var. Olumlu sonuç alırsak memnun olacağız. Birkaç gün içinde iki transfer yaptığımız takdirde yeterli güce sahip olacağımızı düşünüyorum" diye nbsp;konuştu.


"SAHA DIŞI OLAYLAR BİZİ YIPRATTI"
Savaşan ve pes etmeyen bir yapıya sahip olduklarını belirten Hırvat teknik adam ilk yarıda saha içi ve saha dışı olayların kendilerini fazlasıyla yıprattığını ifade etti. İkinci yarı için daha umutlu olduğunu belirten Bilic,"İlk yarıda rakiplerin bizden çok üstün olduğu bir maçı hatıralmıyorum. Ceza almasaydık, stat sorunu olmasaydı, ben cezaya uğramasaydım işler bizim için daha kolay hale gelebilirdi. Zorluklara rağmen iyi olduğumuzu gösterdik. İkinci yarıya da güçlü bir şekilde girmek istiyoruz" diye konuştu.


"OĞUZHAN KONDİSYONUNU GELİŞTİRMELİ"
Oğuzhan için Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından biri ifadesini kullanan Bilic,"Devamlılık sağlaması için fizik ve kondisyonunu geliştirmesi gerekiyor. Bursaspor maçında yaşadığı sakatlık onu etkiledi. Yeteneğini gösterme konusunda devamlılık yakalarsa kendisine ve bize çok büyük bir katkı sağlayacak" dedi. (Ntvspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...