Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, TOP 16'da galibiyet görmedi

Fenerbahçe, TOP 16'da galibiyet görmedi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker, TOP 16'da karşılaştığı Malaga'ya mağlup olarak henüz galibiyetle tanışamadı

Fenerbahçe Ülker'in Euroleague TOP 16 turundaki kabusu sürüyor... Sarı lacivertliler E Grubu'ndeki 3. maçında bu kez İspanya'da Unicaja Malaga'ya 89-75 mağlup oldu. Eski takımına karşı ilk kez forma giyen Luka Zoric ve Bo McCalebb ile sayılar üreten Kanarya, çeyreği 19-19 eşitlikle tamamladı. İkinci periyotta Fenerbahçe'de Linas Kleiza'nın üst üste üçlükleri temsilcimizi önde tuttu. Obradovic'in öğrencileri devreyi 39-37 önde kapattı. Sarı lacivertliler, üçüncü çeyreği 66-62 üstün geçmesine karşın, final periyodunda skor üretemeyince müsabakadan 89-75 mağlup ayrıldı.


MELİH'İN ÇABALARI YETMEDİ
Bu yenilgiyle Fenerbahçe Ülker, gruptaki üçüncü karşılaşmadan da galibiyetle tanışamadı. Karşılaşmada en skorer isim 24 sayı üreten ev sahibi ekipten Dragiç oldu. nbsp;
Sarı lacivertlilerde ise Melih Mahmutoğlu 19 sayıyla takımının en skorer ismi olmayı başardı. Fenerbahçe Ülker gelecek hafta İstanbul'da Panathinaikos'u konuk edecek.


15-0'lık seri yaktı
Fenerbahçe Ülker, Unicaja Malaga deplasmanında tüm maç kora kor mücadele etmesine rağmen son 4 buçuk dakika adeta durdu. Son 4 buçuk dakikaya 75-74 önde giren Obradovic'in öğrencileri İspanyol rakibi karşısında sayı bulamadı. Bu periyotta tam 15-0'lık seri yakalayan Unicaja Malaga sahasındaki karşılaşmayı kazanmayı bildi. Sarı lacivertli takım ayrıca bu bölümde tam 5 top kaybıyla oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...