Bahçeli: 2010'da 'hayır' demiştik şimdi de reddedeceğiz

Bahçeli: 2010'da 'hayır' demiştik şimdi de reddedeceğiz

GÜNDEM Haberleri

Bahçeli, Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada HSYK'da değişiklik öngören kanun teklifini eleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikası'nı (TOLEYİS) ziyaretinde yaptığı konuşmada HSYK'da değişiklik öngören kanun teklifini eleştirdi. Bahçeli, nbsp;"2010'da bu değişimlere MHP olarak tavrımızı net koymuş ve karşı durmuştuk. O günden bugüne kadar bu müesseseler iktidarın istismar konusu oluyorsa, şimdi de genel kurula sunacakları yasa değişikliklerini de yine reddedeceğimizi İstanbul'dan belirtmek istiyorum" dedi. Bahçeli, "Türkiye'de, bir sosyal gruba, cemaate, inanmış kitleye, sivil toplum kuruluşlarına ve kamu kuruluşlarına Haşhaşi lakabını yakıştırmak çok çirkindir. Bu çirkinlikten Sayın Başbakan vazgeçmelidir" diye konuştu. İSTANBUL AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...