Salih Dursun'un Kayserispor karnesi

/ Kaynak: AA
Salih Dursun'un Kayserispor karnesi

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın, Kayserispor'dan yeni transferi Salih Dursun, son bir yılda gösterdiği etkili ve hırslı futboluyla dikkatleri üzerine çekti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın, Kayserispor'dan yeni transferi Salih Dursun, son bir yılda gösterdiği etkili ve hırslı futboluyla dikkatleri üzerine çekti. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, maçlarda güçlü fiziği ve etkili mücadelesiyle ön plana çıkan 22 yaşındaki oyuncu, futbol otoriteleri tarafından gelecek vaat eden oyuncular arasında gösteriliyor.
- 1,5 sezonda 43 resmi maç
Salih Dursun'un Kayserispor serüveni, 2012-2013 sezonu başında Sakaryaspor'dan transferiyle başladı. Dursun, Kayserispor'da görev aldığı 1,5 sezonda lig ve kupa maçlarında rakip filelere 43 maçta toplam 4 gol attı, 4 de asist yaptı.
Doğum yeri Sakarya olan Salih, sarı-kırmızılı ekipte oynadığı hırslı futbolla kısa zamanda taraftarın sevgilisi haline geldi.
- A Milli Takıma çağrıldı
Hem sağ bek hem de ön liberoda oynayabilen genç oyuncu, Kayserispor'da son bir yılda gösterdiği iyi futbolunun karşılığını Fatih Terim tarafından A Mili Futbol Takımı'na kariyerinde ilk kez çağrılarak almıştı. Dursun, Terim yönetiminde 3 maçta kadroya çağrılmasına rağmen, henüz A Milli Takım'da forma giyme şansı bulamadı.
- 43 maçta 22 kart
Salih Dursun 1,5 sezonda Kayserispor'da forma giydiği 43 maçta 22 kart gördü. Maçlarda agresif futboluyla dikkati çeken Dursun, bu maçlarda hakemler tarafından 20 sarı, 2 de kırmızı kartla cezalandırıldı. Salih Dursun, yeni takımı Galatasaray'a karşı 1 maçta forma giyerken, bu karşılaşmada da gol atamadı. Kayserispor'daki futbol macerası sona eren genç oyuncu, bundan sonra Galatasaray formasını terletecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...