Bakanın eşi beş yıldızlı otelde ölü bulundu

/ Kaynak: CHA
Bakanın eşi beş yıldızlı otelde ölü bulundu

DÜNYA Haberleri  / CHA

Hindistan'ın medyatik bakanlarından Shashi Tharoor'un eşi Susanda Pushkar Tharoor, başkent Yeni Delhi'de bir otelde ölü bulundu.

Yeni Delh'deki 5 yıldızlı bir otelde dün bulunan Tharoor'un ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmazken, polis cesede otopsi yapılacağını söyledi. Bakan Tharoor, bugün göğsünde ağrı şikayeti ile eşinin cesedinin bulunduğu aynı hastaneye kaldırıldı. Polis, Pushkar Tharoor'un bilgisayar ve tabletini incelemeye alırken, çiftin evlerinin boyandığı için otelde kaldıkları açıklandı. Pushkar Tharoor'un asistanı Abhinav Kumar yaptığı açıklamada, Tharoor'un eşinin cep telefonundaki mesajlardan Pakistanlı bir gazeteci ile olan ilişkisini tespit ettikten sonra çok kırgın olduğunu dile getirdi. Eğitim Bakanlığı'nın devlet bakanı seviyesindeki iki yardımcı bakanından biri olan Bakan Tharoor, perşembe günü yaptığı bir açıklamada, eşi ile severek evlendiklerini ve beraber yaşamaya devam ettiklerini açıklamıştı.

DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...