Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan stad açıklaması!

/ Kaynak: AA
Fikret Orman'dan stad açıklaması!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman: "Stadımızı ağustos ayında bitireceğiz. Bu bir müjde değildir, yerine getirmekle mükellef olduğumuz sözümüzdür"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yönetim olarak bütün gayretlerinin, Vodafone Arena inşaatını ağustos ayı sonunda bitirmek olduğunu söyledi. Fikret Orman, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Siyah-beyazlıların merakla bitmesini beklediği yeni statları Vodafone Arena hakkında görüşlerini aktaran başkan Orman, şunları kaydetti: "Geleceğimizi bütün hızıyla inşa ediyoruz. Her türlü karalama, engelleme ve iftiralara rağmen, stadımızı ağustos ayında bitireceğiz. Bu, Beşiktaş taraftarına verdiğimiz bir müjde değildir, bizim yerine getirmekle mükellef olduğumuz sözümüzdür. Bu tarihi her zaman söyledik ve işaret ettik. Her şeyimizle ağustos ayı sonuna odaklanmış durumdayız. Stadı yıkıp, inşaata başlamadan önce muhalefet olanlar, başarılı olmamızın söz konusu olmadığını söyledi. 'İzin bile alamaz' diyenler, şimdi ağustos ayında açılış yapamayacağımızı söylediklerine göre demek ki başarılı olmuşuz."


- "Demirören gitti diye her şey bitmedi"
Transfer çalışmalarına da değinen başkan Orman, sansasyonel transfer yapmanın kolay olduğunu, fakat Yıldırım Demirören döneminde yapılan hataları tekrarlamayacaklarını belirtti. "Sansasyonel isim transfer etmenin bu kulübe neler kaybettirdiğini hepimiz biliyoruz" diyen Orman; geçmiş dönemdeki transferler Tabata ve Nihat Kahveci'nin bile paralarını kendi yönetimlerinin ödediğini kaydetti. Fikret Orman, 20 ayda kulübü ayağa kaldırdıklarını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Yani Yıldırım Demirören gitti diye her şey bitmedi. Transfer konusunda artık daha da dikkatli davranmak zorundayız. Görüşmeler ve çalışmaların devam ettiğini saklamıyoruz fakat artık yeni bir yol izlemek zorundayız. Anlaşma zemini aradığımız futbolcularla, kesin sözleşme imzalama aşamasına gelmeden basına isim sızmamasına dikkat edeceğiz. Titiz davranmak ve taraftarımızı düşünmek zorundayız. Ronaldinho transferinde yaşananlar ortada. Elimizden geleni yapmamıza rağmen taraftarımız hayal kırıklığına uğradı. Onları çok büyük beklentilerin altına sokmamak lazım. Bir isim üzerine yoğunlaşıp, sonuç alınamayınca çok üzülüyorlar ama bilsinler ki ben onlardan daha çok üzülüyorum."


- "Aziz Yıldırım için zor bir süreç"
Yargıtay'ın, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezasını onaması konusuyla ilgili bir soru üzerine de başkan Orman, şu ifadeleri kullandı: "Ebedi dostumuz Fenerbahçe ve Sayın Aziz Yıldırım için zor bir süreç ve tabii ki üzücü. Konuyla alakalı net ve doğru şeyler söyleyebilmem için, hukukçularımızın derin bir araştırma yapması lazım. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra görüşümüzü bildireceğiz."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...