Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akaryakıt istasyonu soygunu kamerada

/ Kaynak: AA
Akaryakıt istasyonu soygunu kamerada

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de, kar maskeli üç kişinin, akaryakıt istasyonundaki görevlinin ellerini kabloyla bağlayarak 280 lirayı alıp kaçması güvenlik kamerasına yansıdı.

Mersin'in Mut ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda, görevlinin ellerini bağlayan kar maskeli üç soyguncunun, kasadan 280 lira ve bir miktar yiyecek alıp kaçması iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, ilçedeki bir akaryakıt istasyonuna sabaha karşı gelen kar maskeli üç soyguncudan biri, bıçakla tehdit ettiği görevli V.A'nın ellerini kabloyla bağladı. Diğer iki kişi ise kasadaki 280 lirayı ve bir miktar yiyeceği alıp kaçtı. Görevlinin, durumu jandarmaya bildirmesinin ardından ekipler, ilçe giriş ve çıkışlarında önlem alarak, kimlik kontrolü yaptı. Ekipler, durdurdukları bir araçta kıyafetlerinden tanıdıkları soyguncuları, hırsızlık olayında kullandıkları kar maskeleri, bıçak ve 100 gram esrar maddesiyle yakaladı. Jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen T.A, Ş.Ş.E ve D.A.Ö, tutuklandı.
İş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülere göre, kar maskeli ve eldivenli 3 kişi, akaryakıt istasyonu içindeki markete giriyor. Zanlılardan biri, bıçakla tehdit ettiği görevli V.A'nın ellerini kabloyla bağlarken, diğer zanlılar kasadan paraları alıyor. Zanlılar, arkalarında iz bırakmamak için iş yerindeki masayı da siliyor. Bir miktar yiyecek de çalan zanlılar, iş yerinden ayrılıyor.
YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...