Sarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladı

Sarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladı

Politika Haberleri

Partisinin İstanbul buluşmasında önemli açıklamalar yapan Mustafa Sarıgül, 'Gel oğlum buraya' diyerek sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladı.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen Büyük İstanbul Buluşması'nda TMSF tarafından mallarına haciz konulmasıyla ilgili konuştu. ''Dün akşamdan itibaren başka bir Sarıgül var'' diyen Şişli Belediye Başkanı, ''TMSF dediğiniz yer bizim belediyemize çok yakın. Bunlar binalarına izin almak için bana defalarca geldiler, defalarca konuştuk. 16 sene önce bir olay olmuş, seçimlere 73 gün kala yazı gönderiyor. Şunu bilsinler her sorularının aslanlar gibi cevapları var'' dedi.

OĞLUNA SARILIP AĞLADI
''Şunu içtenlikle bilmenizi istiyorum. Bir insan için en önemlisi evlatlarının yüzüne güzel bakmak. Ben bu evladımın yüzüne her zaman güzel bakacağım " diyen Sarıgül "Gel oğlum buraya'' diyerek sahneye davet ettiği oğlu Ömer Sarıgül'e sarıldı ve ağladı.
Sarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladıSarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladıSarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladıSarıgül, sahneye çağırdığı oğluna sarılıp ağladı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...