CHP, İstanbul'daki 21 ilçe belediye başkan adayını açıkladı

CHP, İstanbul'daki 21 ilçe belediye başkan adayını açıkladı

Politika Haberleri

CHP İstanbul'dan aday olan, 21 ilçe belediye başkan adayını düzenlenen programda açıkladı. CHP İstanbul adayları tam listesi haberimizde.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda İstanbul'un CHP'li 21 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. Programa CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. nbsp;Programda Necmettin Erbakan'ın yeğeni Sabri Erbakan Fatih'ten aday gösterildi. CHP'nin diğer ilçe başkan adayları ise şu şekilde:

Ümraniye: Sacit Eyüboğlu
Bağcılar: Muhammet Çakmak
Fatih: Sabri Erbakan
Kağıthane: Serdar Kurşun
Bahçelievler: Saffet Bulut
Tuzla: Cemil Ekşi
Zeytinburnu: Mustafa Fazlıoğlu
Başakşehir: Özgür Karabat
Beykoz: Hızır Yılmaz
Beylikdüzü: Ekrem İmamoğlu
nbsp;Eyüp: Selami Çelebioğlu
Gaziosmanpaşa: Selahattin Meriç
Güngören: Ahmet Güzel
Bayrampaşa: Bahri Sipahi
nbsp;Sancaktepe: Özgen Nama
Esenyurt: Gürbüz Çapan
Pendik: Tuncer Özyavuz
Sultangazi: Ali Acar
Şile: Aras Aslan
Sultanbeyli: Mustafa Çolak
Arnavutköy: Ruhi Tuncel

ERDOĞAN TOPRAK'A ISLIKLI PROTESTO
CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak konuşmak için kürsüye geldiği sırada bir grup partilinin ıslıklı protestosuyla karşılaştı. 'Örgüte rağmen dayatma adaylara geçit vermeyeceğiz, örgüt iradesini ezdirmeyeceğiz' yazılı pankart açan grubun protestosu Toprak'ın konuşması bitene kadar sürdü. Konuşmasında Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Toprak, "Türkiye bu süreçten geçerken herkesin sorumluluk duyması lazım. Eğer bu zor süreçte bir aday arkadaşınız olmadı diye CHP'nin bu mutlu gününde bu sorumsuzluk gösteriliyorsa, onlar haketmiyordur o adayı demektir" ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN AYAK SESLERİ GELİYOR"
Bir avuç bindirilmiş kıtaların bu mutlu günü gölgelemesine kimsenin izin vermeyeceğine inandığını belirten Toprak sözlerine şöyle devam etti: nbsp;"CHP'nin ayak sesleri geliyor. CHP İstanbul'da iktidar olacak. Allah'ın izniyle Mustafa Sarıgül de belediye başkanı olacak bundan hiçbir şüphem yok. Her seçim önemlidir ama bu seçim hepsinden daha önemli."

21 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITILDI
Konuşmaların ardından İstanbul'da CHP'li 21 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. Açıklanan adaylar; Ümraniye: Sacit Eyüboğlu, Bağcılar: Muhammet Çakmak, Fatih: Sabri Erbakan, Kağıthane: Serdar Kurşun,Bahçelievler: Saffet Bulut,Tuzla: Cemil Ekşi, Zeytinburnu: Mustafa Fazlıoğlu, Başakşehir: Özgür Karabat, Beykoz: Hızır Yılmaz, Beylikdüzü: Ekrem İmamoğlu, Eyüp: Selami Çelebioğlu, Gaziosmanpaşa: Selahattin Meriç, Güngören: Ahmet Güzel, Bayrampaşa: Bahri Sipahi, Sancaktepe: Özgen Nama, Esenyurt: Gürbüz Çapan, Pendik: Tuncer Özyavuz, Sultangazi: Ali Acar, Şile: Aras Aslan, Sultanbeyli: Mustafa Çolak, Arnavutköy: Ruhi Tuncel..Başta Mustafa Sarıgül olmak üzere isimleri açıklanan ilçe belediye başkan adayları, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ile Erdoğan Toprak sahnede partilileri selamladı. Programın ardından Sarıgül, Erdoğan Toprak ve Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte parti otobüsüne binerek Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu'ndan ayrıldılar. Partililer otobüs içinde bulunan Mustafa Sarıgül'e yoğun sevgi gösterilerinde bulunurken, Sarıgül ise partilileri selamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...