Aziz Yıldırım'ın Türkiye'ye ne zaman döneceği belli oldu

Aziz Yıldırım'ın Türkiye'ye ne zaman döneceği belli oldu

SPOR Haberleri

Ve Aziz Yıldırım dönüyor. Ailesi ile birlikte Fransa'da bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, birkaç gün içinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

Yargıtay 'ın şike dosyası nı onamasının ardından gözler Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 'a çevrilirken, ailesi ile birlikte Fransa'da bulunan başkanın, birkaç gün içinde Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim kurulu da Salı günü olağanüstü toplanacak. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın birkaç gün içinde Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Ailesi ile birlikte Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım'ın, Yargıtay kararının ardından ülkeye dönüş süreci merakla bekleniyordu. Karar karşısında oldukça sinirlenen Yıldırım'ın birkaç gün içinde ülkeye dönme kararı aldığı öğrenildi. nbsp; Yıldırım'ın ailesi ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla da bu konuyu konuştuğu ve kararını ilettiği bildirildi. Yıldırım'ın dönüş kararı ile birlikte Fenerbahçe'nin bu kriz ortamındaki yol haritası da şekillenmeye başladı. Resmi siteden yapılan açıklamaların ardından ilk iş olarak hukukçuları devreye sokan sarı-lacivertli yönetim, bir de toplantı yapmaya hazırlanıyor. Salı günü olağanüstü toplanacak yönetim kurulunun önemli kararlar alması ve bu kararları kamuoyuna duyurması bekleniyor. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...