Real'den, Barca ve Atletico'ya zirve baskını

Real'den, Barca ve Atletico'ya zirve baskını

SPOR Haberleri

İspanya La Liga 20. haftasında Real Madrid, lig sonuncusu Real Betis'e konuk oldu. Rakibi karşısında zorlanmayan Real, 3 puana 5 golle ulaştı.

Real Madrid, ligin dibine demir atan Real Betis 'i 5 yıldızının birbirinden güzel golleriyle devirirken maç fazlasıyla Barcelona - Atletico Madrid ile puanını eşitledi. Maçın ilk dakikalarında oyunun hakimi Carlo Ancelotti'nin öğrencileriydi. Madrid ekibi, Real Betis kalesinde çok fazla gol pozisyonu yakalayamasa da ilk 45 dakikada farka koştu. Geçtiğimiz günlerde Altın Top Ödülü'nü gözyaşlarıyla kucaklayan Cristiano Ronaldo, 10. dakikada taşıdığı topta ceza sahası önünden gönderdiği füzesiyle adına yakışır bir gole imzasını attı. Portekizli yıldızın La Liga'da böylece 21. golünü kaydetti.

25'de bu kez Real'in bir başka yıldızı bir başka güzel golle sahneye çıktı. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Gareth Bale, süper sol ayağıyla kaleci Stephan Andersen adeta çaresiz bıraktı: 2-0.

Devrenin sonuna doğru tempo biraz daha düşse de 45'te Modric'in harika asistini geri çevirmeyen Karim Benzema farkı 3'e çıkarırken ilk 45 dakikanın da skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında skorun verdiği avatantajla rahat bir futbol sergileyen Real Madrid, 62'de Di Maria ile bir gol daha bularak skor tabelasını 4-0'a çekti.

90. dakikada Cristiano Ronaldo'nun rövoşata denemesini önünde bulan Alvaro Morata yakın pozisyonda topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi: 5-0.
nbsp;
Betis deplasmanında farklı kazanarak 3 puana uzanan Real, bu sonuçla maç fazlasıyla Barcelona ve Atletico Madrid ile puanını eşitledi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...