Mancini: Fark kapanacak

Mancini: Fark kapanacak

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ligde Fenerbahçe'nin önemli puan avantajı olmasına rağmen yarışı bırakmayacaklarının altını çizdi.

Şampiyon olmaları halinde önemli bir başarıya imza atacaklarını hatırlatan tecrübeli hoca, "Fenerbahçe devreyi hak ederek lider bitirdi. 8 puanlık farkı kapatmak için her şeyi yapacağız. Puan kaybetme lüksümüz yok. Az değil ama kapanmayacak bir fark da değil" dedi. nbsp;

DEFANSA TAKVİYE Mİ GELİYOR?
Uzun zamandır takip ettiği çok iyi bir futbolcu olduğuna değinen Mancini, "Sol bek için çok çok iyi bir ismi transfer ettik. Şu ana kadar genç oyuncular aldık. Ancak kesinlikle gol yememeyi başarmamız lazım. Gol yemeyip iyi futbol oynayarak farkı kapatabiliriz. Bu nedenle belki defansa tecrübeli bir isim alarak bu bölgeyi güçlendirebiliriz" ifadelerini kullandı. nbsp;


ZAYIF G.SARAY'LA JUVENTUS'U DEVİRDİK!
Mancini, Sampdoria günlerinden bu yana en büyük rakibine dönüştüğünü söylediği Juventus'u Şampiyonlar Ligi'nde 1-0 yendikleri maç için ise "Her zaman olmayacak şey oldu. Zayıf takım; benim G.Sarayım kesinlikle daha zayıftı, şansını iyi kullanarak daha güçlü olan takımı eledi" yorumunu yaptı. Mancini son olarak Türk futbolunun Fatih Terim gibi bir teknik adama sahip olduğu için şanslı olduğunu sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...