Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tenisçi Serena Williams elendi!

/ Kaynak: AA
Tenisçi Serena Williams elendi!

SPOR Haberleri  / AA

Sezonun ilk "grand slam" turnuvası Avustralya Açık'ta, tek kadınlarda Sırp Ana İvanoviç, ABD'li Serena Williams'ı 2-1 yendi.

Avustralya'nın Melbourne kentinde devam eden turnuvada, Rod Laver Arena'da oynanan maçın ilk setini 6-4 alan tek kadınlarda bir numaralı seri başı Williams, ikinci ve üçüncü seti aynı sonuçla 6-3 kaybederek maçtan 2-1 yenik ayrıldı ve çeyrek finali göremedi. Williams karşısında daha istekli ve oyuna iyi konsantre olan Ana İvanoviç çeyrek finalde, Avustralyalı Casey Dellacque ve Kanadalı Eugeneie Bouchard arasında oynanacak maçın galibi ile karşılaşacak. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda 2003, 2005, 2007, 2009 ve 2010 yıllarında şampiyon olan Serena Williams, 2011 yılında katılmadığı Avustralya Açık'ta 2012 yalında dördüncü turda Rus Ekaterina Makarova'ya, 2013'te çeyrek finalde ABD'li Sloane Stephens'e 2-1 yenilerek erken veda etmişti.

-Li Na rahat geçti
Turnuvada tek kadınlarda 4 numaralı seri başı Çinli Li Na, 22 numaralı seri başı Ekaterina Makarova'yı 2-0 yenerek rahat geçti. Hisense Arena'daki maçta geçen yıl Avustralya Açık'ta final oynayan Çinli Li Na, 59 dakika süren maçın ilk setini 6-2, ikinci setini de 6-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi. Li Na, çeyrek finalde, Flavia Pennetta ile karşılaşacak.


-Angelique Kerber elendi
Rod Laver Arena'da oynanan sabahın ilk maçında tek kadınlarda 23 numaralı seri başı İtalyan Flavia Pennetta, 9 numaralı seri başı Alman Angelique Kerber'i 6-1, 4-6 ve 7-5 aldığı setlerle 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...