Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

60 saat sonra yine kucağında

60 saat sonra yine kucağında

YAŞAM Haberleri

Ordu'da, 4. kattan düşen 2 yaşındaki Bora Aras ile onu yakalamak için kendisini boşluğa bırakan annesi Aylin Özbek hayata tutundu.

Ordu'da 4. kat penceresinden düşerek ağır yaralanan 2 yaşındaki Aras Özbek, dün ana kucağına kavuştu. Aras bebeğin doktoru Beyin ve Sinir Cehrahisi Uzmanı Opr.Dr. Niyazi Kalyoncu, "Kafatasında iki tarafta ve sağ kaval kemiğinde kırık var. 60 saat sonra yoğun bakım servisinden çıkartıp normal servise yatırdık. Bebeğimizin sağlık durumu her geçen saat daha da iyiye gidiyor. Bir hafta sonra taburcu edilebilir" dedi. Bu arada milletvekili İhsan Şener aileyi ziyaret ederken, Erzurum'dan çiçek gönderen üç torun sahibi Sadullah Kaya (60) yazdığı notta Aras'ın annesi için "Türk analarının yüz akı Aylin Özbek. Sen ne büyük insansın, karşılaşsak da elini öpsem" diye yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...