Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 bıçakla birden kendi boğazını kesti

/ Kaynak: DHA
2 bıçakla birden kendi boğazını kesti

YAŞAM Haberleri  / DHA

Konya'da bir Sudan vatandaşı 26 yaşındaki Juma İbrahim Qamıs, oturduğu binanın çatı katında bıçakla boğazını keserek intihar girişiminde bulundu.

Olay, dün saat 23.45 sıralarında merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi Kale Sokak'taki bir apartmanın çatı katında meydana geldi. Geçen hafta ülkesi Sudan'dan Konya'daki yakınlarının yanına gelen Juma İbrahim Qamıs, kaldığı çatı katında ülkesinde bulunan kız kardeşi ile bir süre telefonda konuştu. Daha sonra bağırmaya başlayan Qamıs, yanında bulunan 2 bıçakla birden boğazını kesti. Qamıs'ın çığlıkları üzerine çatı katına çıkan yakınları, durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi çatı katında yaptı. Daha sonra güçlükle indirilen Juma İbrahim Qamıs, ambulansa alınarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Sudanlı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...