Miranda Kerr Türkiye'de kime emanet edildi?

Miranda Kerr Türkiye'de kime emanet edildi?

MAGAZİN Haberleri

Top model Miranda Kerr için eski eşi Orlando Bloom'un isteği üzerine bir dönem kendisini de koruyan aynı kişi görevlendirildi.

Geçen yıl mayıs ayında bir dondurma markasının reklam çekimleri için Türkiye'ye gelen Orlando Bloom, o dönem kendisinin güvenliğinden sorumlu olan ünlü koruma Arın Bayramıçlılar'ı eski eşi Miranda Kerr'in Türkiye ziyareti için de tahsis etti. Bir dönem Tarkan'ın koruma ekibinde de çalışan Bayramıçlılar, Orlando Bloom'un ilk Türkiye ziyaretinde kendisini koruması için görevlendirilmişti. Korumalığının yanı sıra Bloom'un Türkiye'de kaldığı 3 günde, oyuncuya arkadaşlık da eden Bayramıçlılar böylelikle ünlü yıldızın güvenini kazandı. Bloom, 3 dil konuşan Bayramıçlılar'a özel cep telefonunu ve mail adresini vererek Türkiye'den ayrıldı.


MİRANDA'YA DA O GELSİN
2013'ün Haziran ayında Dosso Dossi Fashion Show'a gelmesi nbsp;planlanan Miranda Kerr için organizasyon yetkilileriyle irtibata geçen Orlando Bloom, eşini de aynı kişinin korumasını rica etti. nbsp;Fakat Kerr'in Türkiye seyahati iptal oldu. Bu süreçte eşinden boşanan Bloom, yine de Kerr için 9 Ocak'ta Türkiye'ye gelmeden önce Dosso Dossi Fashion Show yetkililerini arayarak eski eşini Bayramıçlılar'ın koruyup nbsp;korumayacağını teyid etti. Türkiye seyahati boyunca Miranda Kerr'e eşlik eden ünlü koruma mankeni uçağına kadar teslim ettikten sonra Bloom'u arayarak bilgi verdi. nbsp;Miranda Kerr, nbsp;verdiği röportajda Orlando Bloom'la ilgili 'Biz halen bir aileyiz. Aramızdan sevgi ve saygı hiç eksik olmadı. Birbirimizi çok seviyoruz. Hep seveceğiz' demişti. (akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...