Mehtap'ın acısı yaktı kül etti

Mehtap'ın acısı yaktı kül etti

GÜNDEM Haberleri

Üçüncü çocuğuna hamile karısını bir süre önce kaybeden adam, psikolojik bunalıma girdi. Sonunda, eşinin hatıralarıyla dolu evi ateşe verdi...

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Aralık 2012'de, 7.5 aylık hamile Mehtap Eryılmaz (27), kusma ve baş ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastade müşahede altındayken iyice fenalaştı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan kadının, yoğun bakım ünitesi olan olan bir hastaneye sevkine karar verildi. Fakat kadın, bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.11 yıllık eşini ve kucağına almayı beklediği üçüncü bebeklerini kaybetmenin acısını yaşayan 33 yaşındaki çiftçi Levent Eryılmaz, eşinin ölümünde doktorların ihmali olduğunu iddia etti. 4 yaşındaki oğlu ve 10 yaşındaki kızıyla birlikte acı olayın yükünü taşıyan baba bunalıma girdi. Çok sevdiği eşini kaybetmenin etkisinden kurtulamayan Levent Eryılmaz, önceki gün çocuklarını babaannelerine bırakıp, eşinin hatıralarıyla dolu eve gitti. Psikolojisi bozulan adam, tek katlı müstakil evi ateşe verdi. Komşularının haber vermesi üzerine gelen itfaiye ve jandarma ekiplerinin tüm çabalarına rağmen alevler tüm evi sardı. İtfaiye ekipleri, alevleri bir saatte söndürürken, ev kullanılamaz hale geldi. Kendisini yerden yere atan ve duvarları yumruklayan Levent Eryılmaz, jandarmalar tarafından güçlükle sakinleştirildi. Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne götürülen Eryılmaz, yaralanan ellerine pansuman yapılırken; psikolojik problemleri sebebiyle tedavi altına alındı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...