AK Parti başkan adayları listesi bugün açıklanabilir

AK Parti başkan adayları listesi bugün açıklanabilir

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu toplantısı 11 saat sürdü. Başbakan Erdoğan'ın AK Parti ilçe belediye başkan adayları listesini bugün açıklaması bekleniyor

Başbakan Erdoğan, dün mesaisini yerel seçim çalışmalarına ayırdı. Erdoğan, AK Parti ilçe belediye başkan adayları listesi üzerinde çalıştı. AK Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarının bugün açıklanması bekleniyor. Erdoğan, dün sabah 11.30'da geldiği AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan gece 22.00'de ayrıldı. AK Parti Seçim Kurulu'nun bir çok aday adayı arasından eleyerek belirlediği isimler Başbakan'a sunuldu. Başbakan, AK Parti genel başkan yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Ekrem Erdem, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve bazı İstanbul milletvekillerinin de bulunduğu üst kurul üyeleriyle isimleri değerlendirdi. Çalışmaların bugün de devam edeceği öğrenildi.

Başbakan il binasına gelişi sırasında çevredeki evlerin balkonuna çıkan vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştı. Erdoğan balkonundan el sallayan vatandaşlardan birini yanına çağırdı. Başbakan'la görüşen Kemal Uzunaksu bir sıkıntısını paylaştığını söyledi. Kızının üniversiteye girişte sıkıntıları olduğunu ve bunu başbakana ilettiğini söyleyen Uzunaksu ayrıntı vermedi. Bir gazetecinin, "Çalışmalar nasıl gidiyor, sürpriz isimler nbsp; var mı?" şeklindeki sorusuna Erdoğan, "Yarın ( Bugün) bitince açıklayacağız" karşılığını verdi. (Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...