Özdemir geliyor

Özdemir geliyor

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım'dan boşalacak başkanlık için Ali Koç ve Ferit Şahenk'in isimleri geçse de eski Başkan Vekili Nihat Özdemir bir numaralı aday olarak görünüyor

Yargıtay kararıyla başkanlığı düşen Aziz Yıldırım'ın bugün yurda dönmesi ve yarın yapılacak olağanüstü yönetim kurulu toplantısında istifa kararını sunması bekleniyor. Ancak Fenerbahçe'den kopması ve koparılması mümkün olmayan Yıldırım'a bu süreçte yönetimin de büyük bir jesti olacak. Sonuna kadar Aziz Yıldırım'ın yanında olacaklarını belirten yöneticiler, Yıldırım'ı onursal başkanlıkla şereflendirecek. Başkanlık koltuğuna geçecek isim için de Yıldırım'ın işaret edeceği isme destek verilecek. Aziz Yıldırım'ın veliahdı olarak gösterilen Ali Koç'un bu süreçte yıpranmaması için koltuğa oturtulmayacağı belirtiliyor. Ön plana çıkan isimler arasında Ferit Şahenk'in de adı geçerken, bir numaralı aday olarak, uzun yıllar Aziz Yıldırım yönetimde başkan vekilliği görevini yürüten Nihat Özdemir gösteriliyor. Yıldırım'ın Yargıtay kararının hemen ardından Özdemir'i aradığı ve başkanlık konusunda nabız yokladığı iddia ediliyor. Yorgunluk gerekçesiyle iki dönem önce yönetimden ayrılan Nihat Özdemir her ne kadar tekrar göreve gelmek istemese de, camianın yaşadığı bu sıkıntılı günlerde sorumluluk almaktan kaçınmayıp elini taşın altına koyacağı belirtiliyor. Tecrübesiyle Yıldırım'ın koltuğuna en büyük aday olarak gösterilen Özdemir'in camiadaki saygınlığı da bir adım öne çıkmasını sağlıyor. Düşük bir ihtimal ise Aziz Yıldırım'ın eski muhalifi yeni yol arkadaşı Vefa Küçük'ün koltuğu devralması. Küçük, özellikle Yıldırım ile Aydınlar'ın çekiştiği yüksek tansiyonlu son seçimde Divan Başkanı olarak camianın büyük takdirini toplamıştı.Günay: Yakında büstü dikilir
F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "Bütün hukuki yolları arıyoruz. Çare bulamazsak F.Bahçe tarihinde ilk defa 'onursal başkanlık' unvanını Aziz Yıldırım'a vereceğiz" dedi. Günay, Yıldırım'ın çok yakında büstünün de dikileceğini ileri sürdü.

Hidayet'ten destek
Hidayet Türkoğlu, F.Bahçe'ye destek mesajı yayımladı. F.Bahçe taraftarı olan Hidayet, Yargıtay'ın Aziz Yıldırım ve arkadaşlarının cezalarının onamasını ardından Twitter'dan İngilizce "Sükunetini koru ve Fenerbahçe'ye inan" şeklinde bir tweet attı.
Teslim olmayacağız
Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Yargıtay kararının kendilerini yıldıramayacağını ve mücadeleye devam edeceklerini söyledi. Zülfikari, "Yer sarı, gök lacivert. Mücadeleye devam. Son sözü Fenerbahçe söyleyecek o zaman herkes susacak" dedi.


M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...