Tembellikte son nokta

Tembellikte son nokta

YAŞAM Haberleri

Milyon dolarlık araçlarını gözlerinin önünden ayırmak istemeyenler için Singapur'daki lüks sitede özel araç asansörleri yapıldı

Singapur'da "Utanmasalar tuvalete bile arabayla gidecekler" dedirtecek cinsten bir lüks tutkusu yaşanıyor. Milyon dolarlık araçlarını gözlerinin önünden ayırmak istemeyenler için Singapur'daki lüks sitede özel araç asansörleri yapıldı. Ferrari ve Lamborghini sahibi zenginler oturdukları kata kadar otomobilleriyle çıkmaya başladılar. Lüks arabalarını oturma odasının yanına kadar çıkartıp gözlerinin önünden ayırmayan zenginlerin yeni uygulaması kısa sürede ülkeyi sardı. Sadece evlerine değil gökdelenlerdeki ofislerinin bulunduğu kata bile asansör yaptıran Singapurlu zenginler, böylece çalışırken de arabalarından ayrı kalmamanın yolunu bulmuş oldu. Bu yeni akımdan etkilenen Alman süper otomobil ürecisi Porsche da, ABD'de yaptıracağı 60 katlı yeni merkezine asansör kuracağını ve herkesin ofisine arabayla çıkabileceğini açıkladı.
nbsp;Tembellikte son nokta

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...