Babacan: "Tespit ettiğimiz an gereğini yaptık"

Babacan: "Tespit ettiğimiz an gereğini yaptık"

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 17 Aralık ve akabinde 25 Aralık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir programda nbsp;gündemi değerlendiren Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 17 Aralık ve akabinde 25 Aralık ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. nbsp;
Babacan'ın konuşmasından satırbaşları;
-Emniyet'teki görevden almalar ve Yargı'daki atamalardaki değişikliklerden bir tanesi de kuşkusu paralel devlet ve de hükümete yönelik yapılan operasyonlardır.
- Biz yargı ile ilgili bir düzenleme yaptığımızda hem anamuhalefet hem muhalefet, belli çevreler ve paralel yapı hemen avrupaya ya nbsp; da başka ülkelere 'bakın görüyormusunuz yargının bağımsızlığına müdahale ediliyor' diyorlar. Halbuki bizim müdahalemiz yargının bağımsızlığına değil. Yargı bağımsızlığını kötüye kullananlara yönelik. O bağımısızlık alanını kendi çıkarları, hedeflerine dönük kullanmak isteyenlere. Peki bunu nasıl yapacaksınız. Yargının esasları neye göre çalışır TBMM'nin çalışmalarıyla çalışır.

KİMSE KUSURA BAKMASIN SEYREDEMEYİZ
-25 Aralık'ta ikinci dalga operasyon geldi. Burada iddialar var. Çok ucuz fiyata satıldığı iddia edilen bir gayrimenkul tapusu belediyede yani satılmamış. Koskoca devlet bir savcı, bir hakim ve bir grup polisin tamamen kendi hedeflerine dönük iktidar partisi hedefleyen bir şekilde hareket içine girdiğinde bu da seyredilemez. Düzenleme yapılmalıydı. Çünkü saydığım kişiler memlekette her şeyi yapabiliyor. Kimse kusura bakmasın. Bunun tesptini yaptığımız an gereğini yaptık. Kimse görevini kendi çıkarlarına yönelik kullanamaz. (Kaynak: Haber7)

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...