Fenerbahçeli futbolcularda isyan! 'Hakkımız haram olsun'

Fenerbahçeli futbolcularda isyan! 'Hakkımız haram olsun'

SPOR Haberleri

Emre Belözoğlu, '2010-2011 sezonunun şampiyonu Fenerbahçe'dir. Bu şampiyonluğa leke bulaştıranlara cevabı sahada vereceğiz' dedi.

Yargıtay'ın kararına Antalya'da kamp yapan futbolcular da sessiz kalamadı. Gökhan Gönül, Salih Uçan, Alper Potuk, Mert Günok, Mehmet Topuz, Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, sosyal medya hesaplarından "Biz büyük bir aileyiz" yazısıyla F.Bahçe Ülker Sports Arena'da çekilen fotoğrafı paylaşırken, Emre Belözoğlu, "2010-11 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir. Hakkımızla kazandığımız bu şampiyonluğa leke bulaştıranlara hakkımı haram ediyorum" sözleriyle isyanını dile getirdi. Futbolcular aralarında yaptıkları toplantıda, "3 Temmuz süreci bitmek bilmiyor. Ama biz de direnmeyi bırakmayacağız. Yıkılmadık, yıkılmayacağız. Yaşananlara en güzel cevabı sahada vereceğiz" diyerek şampiyonluk yemini etti.BAŞKAN İÇİN OYNAYACAĞIZ
Yargıtay kararının hemen ardından kurmaylarıyla bir toplantı yaparak durum değerlendirmesinde bulunan Teknik Direktör Ersun Yanal ise yaşananların çok üzücü olduğunu söyledi. "Bu acı bizi daha da güçlendirecek" ifadesini kullanarak camianın daha büyük bir kenetlenme içine gireceğini dile getiren Ersun Hoca, "3 Temmuz'dan bu yana sürekli darbe alan ancak yıkılmak yerine hep daha da güçlenen bir Fenerbahçe var. Bunu da atlatacağız. Sezon başından beri olduğu gibi yine saha içinde kalacağız ve lig yarışını şampiyon olarak bitireceğiz. O kupayı başkanımız için kaldıracağız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...