Mancini'den heycanlandıran transfer açıklaması! İşte o isim

Mancini'den heycanlandıran transfer açıklaması! İşte o isim

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini'den taraftarları heyecanlandıracak açıklama. Mancini, 'Defans blokuna belki bir tecrübeli isim alabiliriz' dedi.

Ünal Aysal ile yaptıkları konuşmada kadroyu gençleştirme kararı aldıklarını anlatan İtalyan teknik adam nbsp;Mancini, nbsp;, "Aldığımız isimler şu ana kadar genç arkadaşlarımızdı. Hem yetenekliler hem de genç oyuncular. Hepsinin çok fazla çalışmaya ihtiyacı var. Biz de bunun için buradayız. Hem kendilerini hem de Galatasaray'ı ileriye götürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Transfer çalışmalarının devam ettiğini de anlatan Mancini, "Defans bloğuna belki bir tecrübeli isim alabiliriz" diye görüşünü belirtti. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin "Tecrübeli bir stoper alabiliriz" demesinin ardından gözler Gremio'da forma giyen stoper Rhodolfo'ya çevrildi. Alex Telles'in transferi sırasında sarı-kırmızılı yönetim Brezilyalı oyuncu için de teklif yapmış ama durum kesinlik kazanmamıştı. Galatasaray yönetiminin, 27 yaşındaki defans oyuncusunu renklerine katmak için Gremio ile pazarlıkları sürdürdüğü ve 4 milyon euroluk bonservis bedelinde indirim talep ettiği öğrenildi. 1.93 boyundaki Rhodolfo geçtiğimiz sezon 28 karşılaşmada forma giydi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...