Barca'nın eski yıldızı Trabzon'a doğru!

Barca'nın eski yıldızı Trabzon'a doğru!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un adeta papatya falına dönen forvet transferinde sona yaklaşıldı. Berbatov, Cardozo, Klose, Diouf derken Fırtına, Maxi Lopez'i bitirdi!

Diouf transferinde Hannover'in 5 milyon Euro'da diretmesi, Trabzonspor'u alternatif isimlere yöneltti. Bordo-Mavililer, Catania'lı Maxi Lopez ile her konuda anlaşmaya vardı. Mustafa Akçay'ın çok istediği Mame Biram Diouf'un kulübü Hannover 5 milyon Euro'da diretince yönetim rotayı Arjantinli'ye çevirdi. Kulübe ağır yük olan yüksek maaşı nedeniyle Catania'nın çok düşük bir ücret karşılığında tecrübeli forveti vermeyi kabul ettiği belirtildi. Buna rağmen Lopez'in menaceri, bonservisi bedelsiz almak için çalışıyor. Arjantinli golcü ile yapılan görüşmelerde kısa sürede anlaşma sağlandı. Maxi Lopez ile senelik 1.8 milyon Euro'ya (5.4 milyon TL) Bordo-Mavililer'le el sıkıştığı kaydedildi. Kariyerine ülkesinin River Plate takımında başlayan Maxi Lopez, burada sergilediği müthiş performansla Barcelona'nın dikkatini çekti. 2005 yılının Ocak ayında 6.5 milyon Euro'ya İspanyol devinin yolunu tuttu. Ancak burada göze girmeyi başaramadı. Önce Mallorca'ya kiralandı, ardından FK Moskova'ya transfer oldu. Bir dönem Brezilya ekibi Gremio'da da forma giyen 29 yaşındaki yıldız, 2010'da Catania'ya imza attı. İtalya'da 2011-12 sezonunun ikinci yarısında Milan'da kiralık olarak oynadı. Ardından Sampdoria'da ter döken Lopez tekrar Catania'ya döndü. (Kaynak: Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...