Mancini'nin yardımcısı itiraf etti! İşte o isim

Mancini'nin yardımcısı itiraf etti! İşte o isim

SPOR Haberleri

Mancini'nin genç forvet Gabbiadini'yi istediğini, Galatasaray yardımcı antrenörü Lombardo itiraf etti.

Galatasaray 'ın hedefinde olduğu iddia edilen Manolo Gabbiadini için sarı kırmızılı kulüpte yetkili bir ağızdan ilk kez açıklama geldi. Teknik Direktör Roberto Mancini'nin yardımcısı Attilio Lombardo, Sampdoria'nın 22 yaşındaki genç yıldızı ile ilgilendiklerini söyledi. Tuttosport'a konuşan Galatasaray yardımcı antrenörü, "Bu oyuncuyu uzun bir süredir takip ediyoruz. Çok beğendiğimiz bir isim. Ancak onunla ilgilenen başka kulüpler de var. Ayrıca yabancı sınırlamasından dolayı hemen harekete geçmemiz mümkün olmayabilir" dedi.

Juventus'tan sezon başında Sampdoria'ya transfer olan Gabbiadini, 11 maçta 3 gole imza attı. Başarılı futboluyla beğeni kazanan İtalyan futbolcunun bonservisinin yarısının hakları hala Torino ekibinde bulunuyor. Gabbiadini dün yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini duymak güzel ama bu işlere menajerim bakıyor" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...