Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 TIR'da 'kaçak silah' araması... İşte ilk görüntüler - İZLE

3 TIR'da 'kaçak silah' araması... İşte ilk görüntüler - İZLE

GÜNDEM Haberleri

Adana'da kaçak silahlar olduğu ihbarı üzerine, 3 TIR jandarma tarafından durdurularak aranmaya başlandı. İşte olaydan ilk görüntüler

Adana 'da kaçak silah ve mühimmat taşıdığı ihbarı alan güvenlik güçleri, otoyolda durdurdukları TIR'larda arama başlattı. Jandarma ekipleri silah ve mühimmat taşıdığı ihbar edilen 3 TIR'ı bugün öğle saatlerinde Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) otoyolunun Ceyhan Gişeleri'nde durdurdu. Çok sayıda jandarma TIR'larda arama başlattı.

ŞOFÖRLER GÖZALTINDA
Tarsus- Adana- Gaziantep otoyolundan Ceyhan İlçesi'ne girerken, Sirkeli Gişeleri önünde durdurulan 3 TIR'da arama yapılmadan önce, bir dizi güvenlik önlemine başvuruldu. Jammerler ile sinyal kesme uygulaması yapıldı, patlama ihtimaline karşı önlem alındı.Brandaları açılan TIR'ların ilk incelemesinin ardından 3 şoför, kelepçelenerek gözaltına alındı. TIR'lar detaylı aramadan geçirilmek üzere otoyol gişelerinden daha güvenli bölgeye götürüldü.

Adana'da daha önce de 1 TIR ve 2 otobüste mühimmat ele geçirilmişti. Hatay'da da bir TIR savcılık kararı ile aranmak istenmiş, ancak MİT'e ait olduğu belirtilerek aranmasına engel olunmuştu. Bu da tartışmalara neden olmuş, TIR'ın aranmasını isteyen savcı başka göreve atanmıştı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...