Senegal'da Moussa Sow öfkesi!

Senegal'da Moussa Sow öfkesi!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Moussa Sow'un Senegal Futbol Federasyonu'nun kendine verdiği ödülü almaya gitmemesi tepki topladı.

Fenerbahçe'nin yıldız forvet oyuncusu Moussa Sow, 2013 yılında Senegal'in en iyi futbolcusu seçilse de ödül törenine katılmadı. Sow'un, Senegal'in başkenti Dakar'daki Grand Theater'da cuma akşamı düzenlenen seremoniye katılmaması tepki topladı. Federasyon yetkilileri, tasvip etmedikleri bu davranışın ilk olmadığını belirterek; "2011'de Fransa Ligi gol kralı olduğunda ona bu ödülü verdik ve gelip almaya tenezzül etmedi. Bunu ikinci kez yapıyor. Bize gelemeyeceğine dair bir telefon açabilir ya da ödülü almaya gelebilirdi. Ancak, o hiçbirini yapmıyor" diyerek öfkesini gösterdi. Senegal basını ise Papa Bouba Diop ve Tony Silva dışında, Avrupa'da oynayan Senegalli hiçbir starın bu ödülü almaya gelmediğini ve ilgi göstermediğini belirtti. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...