Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönüyor! İşte ilk yapacağı iş

Aziz Yıldırım Türkiye'ye dönüyor! İşte ilk yapacağı iş

SPOR Haberleri

Fransa'da bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Salı günü İstanbul'a dönüyor. Yıldırım olağanüstü toplantı yapacak.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, ilk açıklamalarını Cannes'da karşılaştığı Türklere yaptı. İş için Fransa'da bulunan Galata Marin'nin sahipleri Suat Örerler ve Nazım Yirmibeşoğlu, Cannes'da Aziz Yıldırım'la karşılaştılar. nbsp; Yıldırım'ın yanında eşi, kızı ve Acar Yıldırım'ın yanı sıra bir Türk ailesi daha vardı. Başkan Yıldırım'ın durgun ve moralsiz olduğu görülürken her zamanki gibi yine misafirperver davrandığı öğrenildi. Ailesi ile birlikte Fransa'da bulunan Aziz Yıldırım'ın, Yargıtay kararının ardından ülkeye dönüş süreci merakla bekleniyordu. Karar karşısında oldukça sinirlenen Yıldırım'ın dönme kararı aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim kurulu da Salı günü olağanüstü toplanacak. nbsp;


İşte 20 dakikalık sohbette Yıldırım'ın sözleri...


"ONLAR DÖNMEM SANIYOR"
"Türkiye'de benim kaçtığımı ve geri dönmeyeceğimi söylüyorlarmış. Ne kaçması? Salı günü aslanlar gibi İstanbul'dayım. Bu sürecin sonuna kadar takipçisiyim. Fenerbahçe'yi kimlerin ele geçirmek istediğini biliyorsunuz. Mücadeleyi bırakmam. Biz bu işi yapmadık, adalet lehimize tecelli edecek." (şampiy10)






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...