Fernandes'ten Ronaldo'ya 'ağlama' göndermesi

/ Kaynak: AA
Fernandes'ten Ronaldo'ya 'ağlama' göndermesi

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Fernandes, takım arkadaşlarından 'yılın sporcusu' ödülü aldı, Ronaldo'ya Balon d'Or göndermesinde bulundu.

Beşiktaş 'ın Antalya kampı dönüşü uçakta BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Manuel Fernandes, kondisyonlarını geri kazanma adına çok iyi çalıştıklarını söyleyerek, "Tatilde zaten çok fazla kondisyon kaybetmemiştik. Kamp, bütün arkadaşların ve oyuncu grubunun bir araya gelip kenetlenmesi adına çok verimli geçti" diye konuştu. Oynadıkları 3 hazırlık karşılaşmasında sergiledikleri performansı değerlendiren Portekizli oyuncu, alınan sonuçları çok fazla önemsemediklerine dikkati çekerek, "Genel anlamda performansımızın olumlu olduğunu söyleyebilirim. Sonuçlar bizim için çok önemli değil. Çok ağır antrenmanlar yaptık. Bu hazırlık maçlarının amacı sezonun ikinci yarısına hazır olabilmektir" ifadelerini kullandı.

Savunmanın önünde forma giydiğinde daha iyi performans sergilediği tespiti için de görüş bildiren siyah-beyazlı oyuncu, "Bu durum benim için yeni değil. Son 8 yıldır bu pozisyonda oynuyorum. Savunma önünde forma giydiğimde iyi performans sergilediğimi düşünüyorum ama hangi bölgede görev yapacağım hocamıza bağlı. Beni nerede değerlendireceğini hep birlikte göreceğiz" diye düşüncelerini aktardı.

UÇAKTA NEŞELİ DAKİKALAR
Portekizli oyuncuya takım arkadaşları Almeida, Oğuzhan Özyakup ve Gökhan Töre'nin verdiği minik oskar heykelciği şeklindeki sembolik 'yılın sporcusu' ödülü, uçakta neşeli anlar yaşanmasına neden oldu. nbsp;Arkadaşlarından aldığı sembolik oscar heykelciğini inceleyen tecrübeli futbolcu, Gökhan Töre'nin, esprili biçimde yönelttiği "Balon d'Or ödülü için neler söyleyeceksin?" şeklindeki sorusunu, "Çok duygusal anlar yaşıyorum. Ağlamak istemiyorum. Umarım bu ödülü hak ederim ve takıma daha fazla katkı sağlarım" şeklinde yanıtlayan Fernandes, vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya atıfta bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...