Oyuncu arkadaşları, Nejat İşler için hastaneye akın etti

Oyuncu arkadaşları, Nejat İşler için hastaneye akın etti

MAGAZİN Haberleri

Muğla Bodrum'da rahatsızlanarak yoğun bakımda tedavi altına alınan Necat İşler için Oyuncu arkadaşları hastaneye koştu.

Oyuncu arkadaşları, Muğla'nın Bodrum ilçesinde rahatsızlanarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Necat İşler için sabah saatlerinde itibaren hastaneye akın etmeye başladı. Dün saat 00.15 sıralarında rahatsızlanan Nejat işler, Bodrum Acıbadem Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. İşler'in doktoru, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandığını, İşler'in yoğun bakım ünitesinde tedavi edildiğini açıklamıştı.

İşler'in hastaneye kaldırıldığı haberini alan oyuncu arkadaşları, sabah saatlerinden itibaren hastaneye gelmeye başladı. Fikret Kuşkan, Derya Şensoy, Ayşe Özyılmazel, Aşkın Şenol ve Dost Elver hastaneye gelen ilk ünlüler arasında yer aldı. Fikret Kuşkan, İşler'in durumunu öğrenmeye geldiklerini ve çok üzgün olduğunu ifade etti.

Bu arada hastane yetkilileri, İşler'in durumunda bir değişiklik olmadığını, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...