Şoförler Odası seçiminde kan aktı: 1 ölü

/ Kaynak: İHA
Şoförler Odası seçiminde kan aktı: 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçiminden sonra çıkan kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu oda binasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler, divan başkan vekilliğine Ahmet Şener, katip üyeliklerine Hüseyin Delihacıoğlu, Halil Gözüsürmelioğlu ve Osman Eray seçildi. Kongrede mevcut Başkan Mehmet Ertürk ile Sadullah Büyükköşker aday oldu. Sandıklar açıldıktan sonra yapılan sayımda Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'nı 322 oy alan Sadullah Büyükköşker kazanırken, Mehmet Ertürk 240 oy aldı, 4 oy da geçersiz sayıldı. Kilis Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Sadullah Büyükköşker'in listesinde Muzaffer Happani, Cemal Polat, Cuma Yaycı, Ökkeş Bozkurt, İbrahim Gökçül ile İlyas Yolcu yer alırken, Denetim Kurulu üyeliklerine Cemal Özdemir, Sait Akbekiroğlu ve Mehmet İnekçialioğulları seçildi.
Seçim sonrası ismi açıklanmayan bir kişi, tartıştığı gruptaki R.Y., S.Y., M.H. ve M.U.'yi bıçakla yaraladı. Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan R.Y., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bu arada yaralıların yakınları hastaneye akın edince izdiham yaşandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, hastane içerisinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...