Burak Yılmaz ile Antalya taraftarı arasında gerilim

/ Kaynak: AA
Burak Yılmaz ile Antalya taraftarı arasında gerilim

SPOR Haberleri  / AA

MP Antalyaspor ile Galatasaray arasındaki maç sırasında ısınan Burak Yılmaz ile Antalyaspor taraftarları arasında gerilim yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda B Grubu maçında MP Antalyaspor ile Galatasaray nbsp;1-1 berabere kaldı.Mücadelenin ikinci yarısında oyuna girmek için ısınan Burak Yılmaz'la Medical Park Antalyasporlu bir taraftar arasında gerginlik yaşandı.Karşılaşmanın 60. dakikasında numaralı tribün önünde ısınan golcü oyuncuya birkaç taraftar sözlü saldırıda bulundu. Bunun üzerine Burak Yılmaz, taraftara tepki gösterdi. Yaşanan sözlü tartışma sonrasında bazı taraftarlar, Burak'a küfür edildiğini savunarak, tartışmaya karışan taraftara tepki gösterdi.Bu arada Burak Yılmaz, ısınırken kendisinden beresini isteyen yaşlı bir kadını kırmayarak, beresini hediye etti. Sarı kırmızılı futbolcu, bunun üzerine tribünlerden alkış aldı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...