Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ersun Yanal sözleşme uzatıyor

Ersun Yanal sözleşme uzatıyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan teknik direktör Ersun Yanal ve sol bek Caner Erkin ile yeniden anlaştı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın görüşüp anlaştığı Yanal, yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Caner de kamp dönüşü İstanbul'da 3 senelik imza atacak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takımın kamp yaptığı otele gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı, özel görüşmeler yaptı. Sezon başında uzun vadeli sözleşme önerisine, "Hayır, şampiyon yaparsam devam ederim" diyen Yanal ile bu görüşmede 3 yıllık prensip anlaşmasına varıldığı öğrenildi. Aziz Yıldırım'ın bu görüşmede, "Sizlere güveniyorum. Yönetimin bu güveninin işareti olarak da 3 yıllık sözleşme yapılmasını istiyoruz" dediği iddia edildi. Başkan Yıldırım'ın görüşmede yeni şartları da çok detaylı olmasa da Ersun Yanal'a ilettiği öğrenildi. Şu anda 1.5 milyon Dolar kazanan Ersun Yanal'a yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Ersun Yanal'ın kazancı özel primlerle birlikte 3, hatta 3.5 milyon euro'yu bulacak. Şampiyonluk halinde 500 bin euro, Türkiye Kupası'mn alınması halinde 250 bin euro, Avrupa'da elde edilecek başarılara göre de bu rakam 1 milyon euro artı prime kadar çıkacağı iddia edildi. Holmen gözden düştü Ersun Yanal'ın sezon başından bu yana kadroda düşünmediği Yobo ve Kadlec'e bir isim daha eklendi. Daha önce Holmen'in takımda tutulmasını isteyen Fenerbahçe'nin tecrübeli hocası, İsveçli oyuncuya gelecek tekliflerin de değerlendirilmesini istedi. İlk yarıda kontenjan nedeniyle şans bulamayan bu üçlünün, önceki gün Alanyaspor ile oynanan maçta gösterdiği performans hayal kırıklığı yaşattı. Bu karşılaşmada vasat bir görüntü çizen 3 yabancı da tamamen gözden çıkarıldı. (Medya73)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...